Anestesispesialisten har 10 års erfaring med å tilby narkose til offentlige og private tannklinikker, til både voksne og barn. Narkose under tannbehandlinger er et gunstig alternativ når pasienter av ulike grunner ikke ønsker å bli behandlet i våken tilstand. Vårt tilbud er et godt alternativ til offentlige tannklinikker, som ofte har lang ventetid på behandling med narkose på sykehus. Slike tannbehandlinger er også ofte forbeholdt små barn eller pasienter med særskilte medisinske behov.

Kombinerer din klinikks kompetanse med erfarent anestesiteam

Ved hjelp av våre tjenester kan tannklinikker tilby smertefri behandling med anestesi i egen regi, i egne lokaler og med sitt eget personell i samarbeid med et erfarent anestesiteam.

Det er også mulig å samarbeide om behandling av pasienter med klinikker som allerede har etablert narkosevirksomhet. Dere kan da behandle deres egne pasienter på en av våre kundeklinikker, eller henvise pasienten videre.

Mobil anestesitjenste

I 2020 har vi etablert en mobil løsning for vårt tilbud. Dette gjør at vi kan komme med alt nødvendig utstyr til klinikken, slik at dere ikke behøver å gjøre noen forberedelser selv.

Hvem behøver narkose under behandling?

Narkosetilbudet passer godt for pasienter som for eksempel har tannlegeskrekk, ekstrem brekningstendens eller meget omfattende behandlingsbehov. Enkelte pasienter ønsker ikke å bli behandlet i våken tilstand av andre årsaker, og i noen tilfeller trenger kirurgen eller tannlegen narkose for å gjennomføre behandlingen.

Les mer: Tannlegeskrekk?

Medisinske vurderinger og pasientklasser

Vår medisinsk ansvarlige anestesioverlege er ansvarlig for de medisinske vurderingene, slik at pasientsikkerheten er godt ivaretatt.

Av sikkerhetsmessige årsaker arbeider vi hovedsakelig med voksne pasienter i ASA-klasse 1 og 2, det innebærer at pasienten er relativt frisk. På enkelte klinikker behandler vi barn med spesialkompetent personell. ASA 3-pasienter behandles enkelte ganger etter individuell vurdering.

Anestesispesialisten: erfaren og kompetent aktør

Anestesispesialisten har lang erfaring med narkosevirksomhet på tannlegekontor, har prosjektert et titalls virksomheter i mange deler av Norge og er en svært kompetent samarbeidspartner. Vi hjelper dere med alt innenfor anestesi, se hva vi kan tilby under våre tjenester.

Per i dag samarbeider vi med følgende tannklinikker:

 
Oris dental logoOris Dental, Oslo, Bryn 
Christiania tannlegesenter logoChristiania tannlegesenter / Malo Dental, Oslo 
Oris dental logoOris Dental, Lysaker 
Tannhelsesenteret logoTannhelsesenteret, Lørenskog 
Varna tannlegesenter logoVarna tannlegesenter, Moss 
Smil tannlegesenter logoSmil tannlegesenter, Oslo 
Tannboden logoTannboden, Mosjøen 
Tannhelsetjenestens kompetansesenter Øst logoTannhelsetjenestens kompetansesenter Øst, Oslo 
Tannklinikken TannDan logoTannklinikken Tanndan, Stord 
Oral Care logoOral Care, Linderud 
TannSpes logoTannSpes, Oslo, Vinderen 
Eurodent logoEurodent, Oslo 
Oslo endodontisenter logoOslo Endodontisenter 
Grefsen tannlegepraksis logoGrefsen tannlegepraksis 
Tannlegene Heggedalsenteret
Clear tannlegesenter logoClear tannlegesenter 
Bjerke tannmedisin logoBjerke tannmedisin