Akutt behov for anestesipersonell?

Anestesispesialisten.no tilbyr kompetent personell for akutt eller lengre behov.
Vi kan hjelpe dere med prosjektering, oppstart og drift.

Sikkerhet, tillit, kompetanse og dialog er våre kjennetegn!

Illustrasjon lege

Anestesispesialisten.no- one stop shop for narkosetjenester

Vi drives av kliniskt aktiv anestesipersonell og har erfaring med narkose på private og offentlige klinikker siden 2007. Vår oppgave er å til enhver tid levere narkosetjenester til våre kundeklinikker, tilpasset til deres behov, for å ivareta pasientenes sikkerhet. Derfor har vi mange ulike type leveranser, alt etter hva kunden ønsker, les mer om våre tjenester her

Tradisjonelt samarbeider vi med private tannklinikker, men i senere år også på mindre klinikker som driver med øyeoperasjoner, ortopedi, gynekologi, plastikkirurgi, coloskopi, gastroskopi, urologi og IVF-behandlinger samt på offentlige tannklinikker og sykehus. 

Vi har omfattende erfaring av drift og en gjennomgående stor forståelse for privat og offentlig helse da Daglig leder Stefan Hauptig er yrkesaktiv anestesioverlege med erfaring fra offentlig og privat virksomhet i Sverige og Norge. Vårt personell er meget erfarent og håndplukket for å sikre kompetent og hyggelig anestesipersonell. I motsetning til klassiske vikarbyråer så er ledelsen her i klinisk drift og har derfor god kunnskap og oversikt over både kunder og personell sine behov, til daglig. 

All logistikk foregår i en egenutviklet IKT-løsning som sikrer fleksibilitet samt at booking og kanselleringer er ryddige. Narkose drives alltid i henhold til Norsk Standard for Anestesi. Det gjelder både på faste narkoserigger på klinikkene eller med en av våre mobile narkoserigger. 

Dersom du ønsker å arbeide med meget takknemlige pasienter samt flotte, hyggelige og kompetente anestesikollegaer er det bare å ta kontakt.

Vi er en trygg og godt strukturert samarbeidspartner for deg.

M V H Stefan Hauptig

Daglig leder, overlege anestesi 

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert om Anestesispesialisten.no sin virksomhet, våre tjenster og nyheter.