Anestesispesialisten er Akademiklinikens førstevalg for eksternt personell

Akademikliniken er nordens største plastikkirurgiske enhet innen estetisk medisin. De holder til i et moderne sykehus ved Ullevål Stadion i Oslo, i tillegg til Walk in klinikker i Bergen, Trondheim og Stavanger.

Akademikliniken har et sterkt fokus på pasientsikkerhet og kvalitet, og en høy standard for hvordan de ønsker å jobbe. Rolf Sørlie er klinikksjef på Akademikliniken i Oslo, og forteller om samarbeidet med Anestesispesialisten:

– Vi tegnet kontrakt med Anestesispesialisten allerede i 2015. Det er mange bemanningsbyrå i dag som har anestesileger, men det er særdeles få som er lokalisert i Oslo som kan ta korte oppdrag, og som kan stille opp på kort tid, forklarer han.

Nærbilde av pasient med tilkoblet medisinsk utstyr

En trygg samarbeidspartner

– Samarbeidet med Anestesispesialisten er veldig enkelt. Vi kan sende mail eller ringe. Stefan Hauptig svarer alltid raskt og forstår bestillingen. Han stiller alltid relevante kontrollspørsmål, som gir troverdighet og som gjør meg trygg på at han har forstått bestillingen og kan ta det videre. Han holder meg oppdatert hele veien om hvilke kandidater som kan hjelpe til og lignende.

Akademikliniken tilbyr et bredt spekter av estetisk og rekonstruktiv plastikkirurgi, estetiske injeksjonsbehandlinger og avansert hudpleie. Med så mange ulike behandlinger er det viktig at de som blir leid inn som vikarer har god forståelse for oppgaven som skal utføres.

– Det er en stor trygghet for oss at Hauptig har jobbet med plastikkirurgiske inngrep på Aleris tidligere. Han forstår oppdraget og bestillingen godt, og vet hva som kreves av anestesilegen.

Rask og pålitelig anestesitjeneste

– Hvor ofte vi bruker tjenester fra Anestesispesialisten varierer ut i fra behovet. Ofte er det på grunn av sykdom blant vårt eget personale eller andre uforutsigbare hendelser, andre ganger er det planlagte vakter. Anestesispesialisten er alltid vår førsteprioritet når vi har behov for eksternt anestesipersonell.

Pålitelighet er viktig innen plastikkirurgi, og da er det viktig å ha personell i reserve dersom det oppstår uforutsette hendelser eller sykdom i staben.

– I vår bransje får ikke pasientene sykemelding. Det betyr at de har tatt tid fra jobb og planlagt når de skal få utført behandlingen. Da kan vi ikke utsette på grunn av sykdom. Dette forstår Hauptig godt, og leverer alltid en god tjeneste av høy kvalitet, forteller Sørlie.

Pasienter som skal få utført estetiske operasjoner har i de fleste tilfeller brukt tid og energi på å tilrettelegge for det praktiske rundt behandlingen. Da er det viktig at Akademiklinikken har personell og utstyr klart når pasienten har time.

– For oss er det viktig å få folk som kan være inne i en eller to dager, og som kan komme på kort varsel. Jeg har aldri opplevd at Anestesispesialisten ikke kan ta oppdraget. Jeg har til og med ringt søndag kveld og bestilt anestesitjenester til mandag morgen. Det var ikke et problem, sier Sørlie.

Kvalitet i alle ledd

På spørsmål om han vil anbefale Anestesispesialisten videre er Sørlie klar i sin tale:

– Vil jeg anbefale Anestesispesialisten og Stefan Hauptig videre? Ja, absolutt! Han løser oppdragene godt og har dyktige anestesileger i sin portefølje. Han sender alltid hyggelige vikarer som våre ansatte jobber godt sammen med.

Avslutningsvis poengterer Sørlie den viktigste verdien for Akademikliniken og hvorfor de er så fornøyd med samarbeidet med Anestesispesialisten:

– Vi på Akademikliniken er opptatt av kvalitet i alt vi gjør, og da velger vi leverandører som har det samme fokuset. Terningkast seks!