Anestesi og sedasjon for pasienter

Anestesispesialisten.no leverer narkosetjenester og sedasjon tilpasset ulike behov med pasientens sikkerhet i fokus. Vi kan til enhver tid levere narkosetjenester til kirurgiske klinikker.

Dyktig personell med bred kompetanse

Totalløsning innenfor narkose for dine pasienter 

  • Klinikken arbeider som normalt og vi tar oss av alt som har med narkose å gjøre. Behovsutredning, prosjektering, innkjøp, drift og organisering. 

Mobile narkoserigger med personell 

  • Vi har narkoserigger som kan leies ut på kort eller langt varsel, med personell. Dette gir økt fleksibilitet til din klinikk i forhold til antall operasjonsstuer med narkosemuligheter. 

Personell til faste narkoserigger 

  • Vårt team kommer til din klinikk og håndterer alt som har med narkosen å gjøre. Vi kan arbeide som et vikarbyrå til din klinikk og komplettere deres egen stab, eller ta hånd om hele narkosevirksomheten, inkludert logistikk for varer, medikamenter og gass, samt medisinske vurderinger av deres pasienter. 

Vårt personell er håndplukket for å sikre riktig kompetanse. 

Narkose drives alltid i henhold til Norsk Standard for Anestesi, enten på faste narkoserigger på klinikkene eller med en av våre mobile narkoserigger. 

For oss er det meget viktig med et velfungerende team som fungerer optimalt. Dette løser vi gjennom å håndplukke anestesipersonell som er flinke og hyggelige med både pasienter og kollegaer. 

Vårt bookingsystem er egenutviklet og sikrer ryddige bookinger og eventuelle kanselleringer. Les mer om vårt IKT system, Aneweb her.

Av sikkerhetsmessige årsaker arbeider vi hovedsakelig med voksne pasienter i ASA klasse 1 og 2, men etter individuell vurdering kan vi behandle ASA 3 pasienter. På enkelte klinikker behandler vi også barn, etter spesiell vurdering og med dertil spesielt utvalgt personell. 

Vår medisinsk ansvarlige anestesioverlege Stefan Hauptig er ansvarlig for alle medisinske vurderinger, slik at pasientsikkerheten blir godt ivaretatt. 

Siden 2007 har vi i anestesispesialisten.no behandlet pasienter med narkose til ulike tannbehandlinger, i senere år også kirurgiske pasienter på mindre klinikker og større sykehus. 

Med omfattende erfaring innen drift, prosjektering og gjennomgående bred forståelse for privat og offentlig helse tilbyr vi trygge løsninger til narkose og sedasjons pasienter i hele Norge.  

Dersom du ønsker å lese mer om oss, se her eller ta kontakt med oss direkte for en informativ og uforpliktende samtale.

Vi tilbyr en totalløsning for anestesitjenester, med behovsinventering, prosjektering, oppstart, drift og effektiv organisering. Vi har også en mobil anestesirigg, slik at vi kan komme til din klinikk med alt nødvendig utstyr. Dette gir økt verdi og effektivitet, både for pasienter og klinikkeiere!

Referanser

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut justo tortor, vehicula et lorem vitae, tincidunt eleifend est. Proin efficitur tincidunt arcu. Duis sit amet euismod odio.

John DoeCEO

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut justo tortor, vehicula et lorem vitae, tincidunt eleifend est. Proin efficitur tincidunt arcu. Duis sit amet euismod odio.

Star DoeCFO

I'm wondering why I never contacted these guys sooner! Seriously, they all have commendable talent in their respective fields and knocked my concept out of the ballpark. Thanks for an amazing experience!

JackProject Supervisor

By far the best team I've ever worked with. They truly understood the look I was going for and completely nailed it! I would highly recommend them as a company, you simply just won't find any better team!

GrahamSome company