Tannlegeskrekk eller andre behov for narkose?

Mange av pasientene vi møter har tannlegeskrekk siden vi tradisjonelt har arbeidet på tannklinikker. Ved hjelp av narkose kan vi tilby deg tannbehandling hvor du opplever mindre angst og smerte. Hos våre samarbeidende tannklinikker er det normalt kort ventetid, og du vil få rask hjelp. Vi møter alltid pasienten med respekt, erfaring og kompetanse.

Illustrasjon tannlege

Annen typ av behandling

Dersom du trenger narkose for annen typ av behandling så har vi også samarbeid med øyeklinikker, ortopeder, urologer samt en IVF klinikk med gynekologer. Vi kan også sette opp narksoevirksomheter på andre klinikker dersom behovet finnes.

Ta kontakt med en av våre samarbeidende klinikker for hjelp eller kontakte oss direkte så finner vi ut av hvordan vi kan hjelpe deg.

Hvordan kan Anestesispesialisten.no hjelpe deg som pasient?

Vi kan tilby følgende tjenester til din behandler:

  • Narkose på klinikken med mobile narkoseteam som har alt av utstyr og medikamenter med seg.
  • Leie ut personell
  • Drifte narkoseutstyr som står på klinikken.


Ta kontakt så kan vi diskutere mulige løsninger tilpasset deg som pasient.

Vi tilbyr en totalløsning for anestesitjenester, med behovsinventering, prosjektering, oppstart, drift og effektiv organisering. Vi har også en mobil anestesirigg, slik at vi kan komme til din klinikk med alt nødvendig utstyr. Dette gir økt verdi og effektivitet, både for pasienter og klinikkeiere!

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Informasjon til pasienter som lurer på ting vedrørende narkose.