Anestesispesialisten.no

En meget kompakt kompetanseorganisasjon

Anestesispesialisten.no sin ledelse har mangeårig erfaring av klinisk narkosevirksomhet og setter dine krav på forutsigbarhet og pasientsikkerhet fremst. Vi vet at du ønsker å gjøre en god jobb for behandlere og pasienter og tilrettelegger for det. Det er viktig for oss å sette sammen team av flinke kollegaer som også trives med hverandre. Utover at det er bra for trivsel så sikrer det også bedre og sikrere tjenester til klinikker og pasienter, narkose er teamarbeid.

OM OSS

Vi drives av narkosepersonell med narksoepersonell før narkosepersonell.

Vår oppgave er å til enhver tid levere narkosetjenester til våre kundeklinikker som er tilpasset dem sine behov og på en måte som ivaretar vårt personell sin trivsel.

Tradisjonelt har vi levert narkose på private tannklinikker, til pasienter med tannlegeskrekk og andre utfordringer. I senere år også på mindre klinikker som driver med øyeoperasjoner, ortopedi, urologi og IVF-behandlinger samt på offentlige tannklinikker.

Vi har en gjennomgående stor forståelse for kravene til privat og offentlig helse da eier Stefan Hauptig er anestesilege med erfaring fra offentlig og privat virksomhet i Sverige og Norge. Vi ønsker å være en god samarbeidspartner for narkosepersonell i hele Norge og etterhvert også i Sverige.

Vi håndplukker personell for å sikre flinke kollegaer som er hyggelige med pasienter og kollegaer.

Vi har en egenutviklet IKT-løsning som sikrer at booking og kanselleringer er ryddige og forutsigbare.

Narkose drives alltid i henhold til Norsk Standard for Anestesi enten på faste narkoserigger på klinikkene eller med en av våre mobile narkoserigger.

Dersom du ønsker å arbeide med meget takknemlige pasienter og flotte, hyggelige og kompetente kollegaer er det bare å ta kontakt.

Referanser

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut justo tortor, vehicula et lorem vitae, tincidunt eleifend est. Proin efficitur tincidunt arcu. Duis sit amet euismod odio.

John DoeCEO

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut justo tortor, vehicula et lorem vitae, tincidunt eleifend est. Proin efficitur tincidunt arcu. Duis sit amet euismod odio.

Star DoeCFO

I'm wondering why I never contacted these guys sooner! Seriously, they all have commendable talent in their respective fields and knocked my concept out of the ballpark. Thanks for an amazing experience!

JackProject Supervisor

By far the best team I've ever worked with. They truly understood the look I was going for and completely nailed it! I would highly recommend them as a company, you simply just won't find any better team!

GrahamSome company

Artikler

Artikler

Slik blir du vikar hos Anestesispesialisten

Anestesispesialisten leier ut helsepersonell og anestesitjenester til sykehus og klinikker i Norge og Sverige. Vi tilbyr en enkel og oversiktlig plattform der leger og sykepleiere kan ta på seg midlertidige…
Artikler

Vi søker flere postoperativ-, intensiv- og operasjonssykepleiere

Vi får stadig forespørsler om å ta på oss større oppdrag, der vi leverer bredere team og dekker flere funksjoner enn vi har gjort tidligere. Dette synes vi er veldig…
Artikler

Slik starter du eget enkeltpersonforetak eller AS

Alle vikarer som tar oppdrag hos oss må ha et eget foretak, som de fakturerer oss fra. Hva slags foretak du velger å opprette er helt opp til deg, men…