Alltid hyggelig på jobb med Anestesispesialisten

Alltid hyggelig pa jobb med anestesispesialisten scaled 1 1

Bjørn Tore Rønningen er anestesisykepleier. Det har han jobbet som i 11 år. Han jobber til vanlig på Ullevål sykehus, i tillegg til at han har tatt vakter for Anestesispesialisten på flere ulike klinikker de siste tre årene.

– Samarbeidet med Anestesispesialisten startet da jeg jobbet på Aleris sammen med Stefan Hauptig. Det var da jeg fikk forespørsel om jeg hadde lyst til å jobbe med sambehandlinger for Anestesispesialisten, forteller Rønningen.

Siden da har Rønningen tatt oppdrag hos Anestesispesialisten når han har tid og mulighet.

Les mer om hvordan det er å jobbe som vikar hos Anestesispesialisten her.

Oversiktlig arbeidshverdag med Aneweb

Å kombinere jobben på Ullevål sykehus med oppdrag fra Anestesispesialisten er ikke et problem for Rønningen. Med god kommunikasjon og Anestesispesialistens egen app Aneweb er det lett å holde orden og planlegge arbeidshverdagen.

– Det går greit å kombinere jobben på Ullevål sykehus med oppdrag fra Anestesispesialisten. Jeg jobber jo turnus og har en del fri på hverdager. Oppdragene fra Anestesispesialisten er på dagtid, så da kan jeg jo ta de hvis jeg har fri eller før en vakt.

Alle oppdrag bookes via Anestesispesialistens egen app Aneweb, som ifølge Rønningen er et ryddig verktøy å forholde seg til.

– Appen fungerer veldig fint. Den er oversiktlig og lett å bruke. Vi får mail om oppdrag når de er booket, også er det bare å melde interesse. Deretter får vi kjapt svar om hva vi skal gjøre, hvor oppdraget skal utføres og når vi skal møte opp, forklarer Rønningen.

Gode rutiner for utstyr, medisiner og ikke minst pasienter

Forskjellen mellom jobben på Ullevål sykehus og oppdrag fra Anestesispesialisten er at det alltid er mange folk og spesialister på Ullevål til enhver tid. Når Rønningen er på jobb med Anestesispesialisten er det færre folk å forholde seg til, og desto viktigere med gode rutiner.

– Det er et veldig ryddig opplegg. Alle pasienter er klarert av Stefan Hauptig i forkant, og alt utstyr og medisiner blir klargjort før vi starter med oppdraget, forklarer Rønningen.

I tillegg til å utføre oppdrag på ulike klinikker, har Anestesispesialisten en egen anestesirigg for virksomheter som ikke har det nødvendige utstyret som skal til for å gjennomføre behandlinger under narkose.

– Jeg har vært med på utviklingen av anestesiriggen fra start, så den kjenner jeg ganske godt. Jeg har brukt den fire-fem ganger nå. Det tar selvfølgelig litt tid å sette opp og man må ha god kjennskap til utstyret, men jeg har fått grundig opplæring på dette. I tillegg har vi  alltid en plan A, B og C sånn i tilfelle, og det fungerer veldig bra, forteller Rønningen.

Les mer om Anestesispesialistens mobile anestesirigg her.

Givende og variert arbeid med Anestesispesialisten

Rønningen forteller om en en variert og givende hverdag på oppdrag for Anestesispesialisten. I mange tilfeller, spesielt på tannlegekontor, får pasienter tilbud om narkose fordi de har traumer, sykdommer eller andre tilstander som fører til at tannlegebehandlingen ikke kan gjennomføres på vanlig måte.

– Jeg syns det er veldig givende å kunne bidra til at pasienter med ulike bakgrunnshistorier klarer å gjennomføre behandlinger, og da spesielt tannbehandlinger. Det å få en pasient til å bli rolig nok til å bli med inn på operasjonsstuen, og så få til et venekateter på hånden føles veldig bra. Det er fint å vite at man gjør en forskjell for pasientens opplevelse, forteller Rønningen.

– Når pasienten våkner opp og er fornøyd med å ha klart å gjennomføre en behandling, da blir arbeidsdagen min også bra!

Alltid godt tatt imot på klinikkene

Når Rønningen er ute på oppdrag med Anestesispesialisten får han en mer variert arbeidshverdag, hvor han møter mange forskjellige kollegaer og pasienter. Han forteller at på oppdrag for Anestesispesialisten møter og jobber han med masse hyggelige folk rundt omkring på klinikker.

– Det er alltid trivelig å jobbe for Anestesispesialisten, og det er fint å jobbe med andre spesialister enn kun kirurger. Tannleger og tannhelsesekretærer er hyggelige folk. Vi blir alltid godt tatt imot og får alltid god kaffe, forteller Bjørn Tore lattermildt.

– Å ta oppdrag for Anestesispesialisten er en god sykepleie- og legegjerning, sier Rønningen avslutningsvis.