Anestesisykepleier Grethe Kjeilen

Grethe har jobbet som anestesisykepleier siden 1988 i både inn- og utland. Hun har bred erfaring innen akuttmedisin, ambulansetjenesten og fagutvikling. For litt over 4 år siden gikk Grethe av med pensjon. Grethe elsker faget sitt og var ikke klar for å avslutte en lang karriere så brått. Hun startet derfor som anestesisykepleier hos Anestesispesialisten. 

– Jeg har ikke angret et sekund på jobben hos Anestesispesialisten. Her kan jeg velge når og hvor jeg vil jobbe. Ofte jobber jeg mer enn jeg hadde tenkt fordi det er så moro.

Anestesispesialisten har et oversiktlig system der du enkelt velger hvor du vil jobbe og hvilke vakter du vil ha. Du styrer din egen arbeidshverdag samtidig som du blir en del av et svært hyggelig og kompetent fagmiljø, med fokus på kvalitet.

– Hos Anestesispesialisten opplever jeg å bli verdsatt og at jeg kan gjøre en god jobb.

Å komme inn på markedet som freelance anestesisykepleier er vanskelig uten de rette kontaktene. Enten du ønsker å jobbe på sykehus eller i klinikk, har Anestesispesialisten kontaktene.

Grethe syns det er gøy å treffe nye mennesker og stifte nye kontakter. I starten brukte hun litt ekstra tid på å sette seg inn i de forskjellig typer utstyr som brukes på de enkelte klinikker og sykehus.

– Men du kommer fort inn i det. Det gjelder å være trygg på seg selv og det man gjør.