Totalløsning for anestesitjenester

Sikkerhet, tillit, kompetanse og dialog er våre kjennetegn!

Kontakt oss

Anestesispesialisten.no- one stop shop for narkosetjenester

Vi drives av og med narkosepersonell og vår oppgave er å til enhver tid levere narkosetjenester til våre kundeklinikker som er tilpasset dem sine behov og på en måte som ivaretar vårt personell sin trivsel.

Tradisjonelt har vi arbeidet med narkose på små private tannklinikker, med pasienter med tannlegeskrekk og andre utfordringer, men i senere år også på mindre klinikker som driver med øyeoperasjoner, ortopedi, urologi og IVF-behandlinger samt på offentlige tannklinikker.

Vi har en gjennomgående stor forståelse for privat og offentlig helse da eier Stefan Hauptig er anestesilege med erfaring fra offentlig og privat virksomhet i Sverige og Norge. Vårt personell er håndplukket for å sikre flinke kollegaer som er hyggelige med pasienter og kollegaer. Vi har en egenutviklet IKT-løsning som sikrer at booking og kanselleringer er ryddige. Narkose drives alltid i henhold til Norsk Standard for Anestesi enten på faste narkoserigger på klinikkene eller med en av våre mobile narkoserigger.

Dersom du ønsker å arbeide med meget takknemlige pasienter og flotte, hyggelige og kompetente kollegaer er det bare å ta kontakt.

M V H Stefan Hauptig