Trygt opplegg med erfarent personell

– Har jobbet som anestesisykepleier siden 2009 og jobbet for Anestesispesialisten i omtrent 6 år. Jobber i hovedsak ved Ullevål sykehus, men tar vakter for Anestesispesialisten når jeg har mulighet til det. Trives veldig godt med de oppdragene jeg får, det er litt annerledes enn det man er vant med på sykehus på en positiv måte. Man jobber med andre faggrupper enn vanlig og kan lære mye nyttig å ta med seg videre. Så er det veldig hyggelig å komme på alle klinikkene man er på.

Man møter pasienter som har opplevd mye forskjellig gjennom livet som gjør at mange kanskje ikke har klart å gå til tannlege på mange år. At man da i samarbeid med flere klarer å hjelpe pasienten til å gjennomføre en tannbehandling og narkose føles veldig givende og takknemlig!

Sikkerhet er kanskje det aller viktigste med en slik jobb, man har to anestesi utdannede å spille på. Da må man være forbedret på ulike scenario og ha en plan a, b og c.

Opplegget rundt Anestesispesialisten føles gjennomtenkt og trygt. Man vet at utstyret er på plass når man kommer, pasientene har gjennomgått en helsesjekk og samtale med anestesilege i forkant, og er det nødvendig med andre undersøkelser eller utredninger blir det ingen behandling før dette er gjort. Og de man jobber med er trygge og meget erfarne i sin jobb. I all hovedsak er det håndplukket personell som har jobber ved siden av på universitetssykehusene rundt Oslo-området.

Kan absolutt anbefale Anestesispesialisten og Stefan Hauptig!

 

Bjørn Tore Rønningen, anestesisykepleier