Bli med i våre team

Anestesispesialisten.no er i konstant vekst og vi har et økende behov for personell. Vi tilbyr pasienter på kirurgiske klinikker, tannklinikker og større sykehus, narkose og sedasjonstjenester i forbindelse med operasjoner, tannbehandlinger eller andre inngrep.

Dersom du ønsker å ta oppdrag på midlertidig basis i liten eller stor grad, er vi en seriøs og profesjonell aktør som formidler arbeid med mange fornøyde samarbeidspartnere.

Med lang erfaring i anestesifaget, har vi vært med på utviklingen i helsevesenet. Dette gjør at vi vet hvilke faktorer som sikrer optimale arbeidsforhold.

Illustrasjon tannlege

Lønn, bolig og reise?

Vi arbeider utelukkende med kollegaer som opptrer som selvstendig næringsdrivende med eget enkeltpersonforetak eller aksjeselskap.

Vi dekker reise og opphold og kost om du må reise for å jobbe for oss.

Når vi leier ut arbeidskraft er det ofte team og ikke enkeltpersoner. Dette gjør at vi tar grundige vurderinger før vi inngår samarbeid med vikarer. De må fungere individuelt og i team, for pasientens sikkerhet og kollegenes trivsel. For oss er det meget viktig at vi kan garantere at våre kunder får den kompetansen og ressursene de trenger. Dette er en fordel for våre vikarer også.

Etter 12 år i bransjen har vi nesten aldri kansellert en avtale i siste liten og kunden måtte innstille en operasjon. Dette er unikt for vår type virksomhet og viser at våre vikarer har høy lojalitet og er tilfreds.

For å ha et godt system for bookinger/kanselleringer og for at våre vikarer skal kunne fokusere mest mulig på faglige arbeidsoppgaver har vi utviklet et eget IKT system, Aneweb. Dette sparer mye administrasjonstid og sikrer god informasjonsflyt mellom oss, vikarer og kunder.

Tidligere har vi jobbet hovedsakelig med tannklinikker for pasienter med tannlegeskrekk eller andre utfordringer. I senere år har vi utvidet vår horisont og jobber også med mindre klinikker som gjør inngrep som krever narkose som for eksempel plastisk kirurgi, urologi, øyekirurgi, hånd kirurgi, ortopedi, IVF behandlinger, kjevekirurgi og tannbehandlinger.

Våre tjenester tilpasses enhver klinikk sine behov. Våre tjenester leveres i ulike former som:

Personell til faste narkoserigger:

  • Vi kan arbeide som et vikarbyrå for klinikker og komplettere den staben som finnes på klinikken eller sykehuset.


Totalløsning innen narkose for kirurgiske klinikker:

  • Kirurgen arbeider med pasientarbeid og vi tar oss av alt som har med narkose å gjøre, inkludert behovsinventering, prosjektering, innkjøp, drift, logistikk og organisering.


Mobile narkoserigger med personell:

  • Vi har narkoserigger som leies ut på lang eller kort varsel, med personell.

Ønsker du å lese mer om oss se våre artikler og dersom du ønsker å arbeide for oss skriv til oss her.

Kontakt oss direkte for en informativ og uforpliktende samtale.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Informasjon til personell som ønsker å vite mer om Anestesispesialisten.no som oppdragsgiver.