One stop shop for narkosetjenester

Anestesispesialisten.no – one stop shop for narkosetjenester.

Vi drives av og med narkosepersonell og vår oppgave er å til enhver tid levere narkosetjenester til våre kundeklinikker som er tilpasset dem sine behov og på en måte som ivaretar vårt personell sin trivsel.

Tradisjonelt har vi arbeidet med narkose på private tannklinikker, til pasienter med tannlegeskrekk og andre utfordringer, men i senere år også på mindre klinikker som driver med øyeoperasjoner, ortopedi, urologi og IVF behandlinger samt på offentlige tannklinikker.

Vi ser for oss at vi etablerer flere ulike samarbeidspartnere over tid med ulike behov av sammensetning av team og tjenester som leveres.Vi ønsker en så variabel hverdag som mulig, uten å miste oversikt eller kontroll.

Vi har en gjennomgående stor forståelse for privat og offentlig helse da eier Stefan Hauptig er anestesilege med erfaring fra offentlig og privat virksomhet i Sverige og Norge.
Vårt personell er håndplukket for å sikre flinke kollegaer som er hyggelige med pasienter og kollegaer. Vi har en egenutviklet IKT løsning som sikrer at booking og kanselleringer er ryddige. Det planlegges for videre utvikling av våre digitale tjenester.

Narkose drives alltid i henhold til Norsk Standard for Anestesi enten på faste narkoserigger på klinikkene eller med en av våre mobile narkoserigger.

Dersom du ønsker å arbeide med meget takknemlige pasienter og flotte, hyggelige og kompetente kollegaer er det bare å ta kontakt.

Vi er alltid interesserte i nye måter å levere narkosetjenester på. Dersom du har planer om nye virksomheter men  mangler erfaring av entreprenørskap er vi gjerne med i ulike samarbeidsprosjekt.

 

M V H Stefan Hauptig

Referanser

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut justo tortor, vehicula et lorem vitae, tincidunt eleifend est. Proin efficitur tincidunt arcu. Duis sit amet euismod odio.

John DoeCEO

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut justo tortor, vehicula et lorem vitae, tincidunt eleifend est. Proin efficitur tincidunt arcu. Duis sit amet euismod odio.

Star DoeCFO

I'm wondering why I never contacted these guys sooner! Seriously, they all have commendable talent in their respective fields and knocked my concept out of the ballpark. Thanks for an amazing experience!

JackProject Supervisor

By far the best team I've ever worked with. They truly understood the look I was going for and completely nailed it! I would highly recommend them as a company, you simply just won't find any better team!

GrahamSome company