Møt oss på Nordental

Nordental er årets største og viktigste arrangement innen dentalbransjen i Norge. Anestesispesialisten.no stiller på stand for å vise vårt utstyr, fortelle om våre tjenester og møte aktører som ønsker å kunne tilby narkose i sine klinikker.

image001

Få svar på alt du lurer på innen våre tjenester.
Alle er hjertelig velkommen til å ta en prat og se hvilke løsninger vi tilbyr innen narkose for deg og dine pasienter.

B02-11

NTFs Landsmøte og Nordental tar plass i NOVA Spektrum i Lillestrøm, 3-5 november. Hvor vi vil være på stand B02-11.

Mobil rigg

Våre tjenester tilpasses enhver klinikk sitt utstyr og personell. For å få innsikt i hvordan det er å leie oss inn til å utføre narkose tjenester har vi med en av våre mobile rigger på vår stand. Dette vil gi besøkende mulighet til å se hvordan oppsettet vil bli seende ut, hvor stor plass som kreves og hvordan det løses rent praktisk. Vår samarbeidspartner Dental Sør har lånt oss en tannlege unit, slik at våre besøkende kan få et realistisk syn hvordan vår mobile rigg ser ut ved siden av en tannlege unit.

Dette er en bra mulighet til å kunne få svar på alt innen anestesi og for å få en innføring i hvordan det er å benytte oss til narkose på din klinikk. Du vil kunne få svar på alt fra A til Å rundt leie av anestesipersonell til total drift av narkosetjenester.

Få en innføring i vårt IKT system

Vi benytter et egetutviklet IKT system til booking, personell, utstyr og administrasjon. Systemet gir forutsigbarhet og oversikt slik at prosesser effektiviseres og reduserer kostnader.

Prosjektering og oppstart

Om du vurderer å tilby pasienter narkosetjenester under behandlinger og inngrep har vi erfaring og en lang liste med ulike aktører vi har jobbet sammen med. I vår virksomhet er det kort vei fra tanke til handling for våre samarbeidspartnere.

Vi gleder oss til å møte deg på Nordental, ta en tur innom vår stand på B02-11 for en prat om anestesi. Vi sees!