Totalløsning for anestesitjenester

Anestesispesialisten.no – one stop shop for narkosetjenester. Vi har omfattende erfaring med narkose på private og offentlige tannklinikker.

Vi tar fullt ansvar for narkosevirksomheten hos deg og lager tilpassede løsninger. Vårt personell er meget erfarent og trygt.

Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Illustrasjon tannlege

Sikkerhet, tillit, kompetanse og dialog er våre kjennetegn!

Vi har erfaring med narkose på private og offentlige tannklinikker siden 2007. Anestesispesialisten.no drives av narkosepersonell og vår oppgave er å til enhver tid levere narkosetjenester til våre kundeklinikker, tilpasset til deres behov, for å ivareta pasientenes sikkerhet.

Tradisjonelt samarbeider vi med private tannklinikker, med pasienter med tannlegeskrekk og andre utfordringer, men i senere år også på mindre klinikker som driver med øyeoperasjoner, ortopedi, gynekologi, urologi og IVF-behandlinger samt på offentlige tannklinikker.

Se på våre samarbeidspartnere her

Vi har omfattende erfaring av drift og en gjennomgående stor forståelse for privat og offentlig helse da Daglig leder Stefan Hauptig er yrkesaktiv anestesioverlege med erfaring fra offentlig og privat virksomhet i Sverige og Norge. Vårt personell er håndplukket for å sikre kompetent og hyggelig anestesipersonell. Virksomheten drives i en egenutviklet IKT-løsning som sikrer at booking og kanselleringer er ryddige.

Narkose drives alltid i henhold til Norsk Standard for Anestesi enten på faste narkoserigger på klinikkene eller med en av våre mobile narkoserigger. Dette sikrer pasientenes sikkerhet og vår personell sin trivsel.

Les mer om våre tjenester her

Dersom du ønsker å arbeide med meget takknemlige pasienter samt flotte, hyggelige og kompetente anestesikollegaer er det bare å ta kontakt. Vi er en trygg og godt strukturert samarbeidspartner for deg.

M V H Stefan Hauptig- Daglig leder, overlege anestesi

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Informasjon til tannleger som lurer på ting vedrørende narkose, hvordan du som tannlege kan drive narkose, informasjon om våre mobile narkosetjenester og annen nyttig informasjon.