Totalløsning for anestesitjenester

Sikkerhet, tillit, kompetanse og dialog er våre kjennetegn!

Anestesispesialisten.no- one stop shop for narkosetjenester

Vi har erfaring med narkose på private og offentlige tannklinikker siden 2007. Anestesispesialisten.no drives av narkosepersonell og vår oppgave er å til enhver tid levere narkosetjenester til våre kundeklinikker, tilpasset til deres behov, for å ivareta pasientenes sikkerhet.

Tradisjonelt samarbeider vi med private tannklinikker, med pasienter med tannlegeskrekk og andre utfordringer, men i senere år også på mindre klinikker som driver med øyeoperasjoner, ortopedi, urologi og IVF-behandlinger samt på offentlige tannklinikker. 

Vi har omfattende erfaring av drift og en gjennomgående stor forståelse for privat og offentlig helse da eier Stefan Hauptig er anestesilege med erfaring fra offentlig og privat virksomhet i Sverige og Norge.

Vårt personell er håndplukket for å sikre kompetent og hyggelig anestesipersonell. Vi har en egenutviklet IKT-løsning som sikrer at booking og kanselleringer er ryddige. Narkose drives alltid i henhold til Norsk Standard for Anestesi enten på faste narkoserigger på klinikkene eller med en av våre mobile narkoserigger.

Dersom du ønsker å arbeide med meget takknemlige pasienter samt flotte, hyggelige og kompetente anestesikollegaer er det bare å ta kontakt.

Vi er en trygg og godt strukturert samarbeidspartner for deg.

M V H Stefan Hauptig