Totalløsning for anestesitjenester

Sikkerhet, tillit, kompetanse og dialog er våre kjennetegn!

Anestesispesialisten.no- one stop shop for narkosetjenester

Vi drives av og med narkosepersonell og vår oppgave er å til enhver tid levere narkosetjenester til våre kundeklinikker som er tilpasset dem sine behov og på en måte som ivaretar klinikkens behov, pasientenes sikkerhet og helse og vårt personell sin trivsel.

Tradisjonelt har vi arbeidet med narkose på små private tannklinikker, med pasienter med tannlegeskrekk og andre utfordringer, men i senere år også på mindre klinikker som driver med øyeoperasjoner, ortopedi, urologi og IVF-behandlinger samt på offentlige tannklinikker og sykehus. Vi er alltid interesserte i innspill fra deg som pasient på forslag på hvor vi kan være behjelpelige med narkose eller sedasjon i tilfelle du opplever at det ikke finnes et fungerende tilbud allerede. Ta gjerne kontakt!

Vi har en gjennomgående stor forståelse for privat og offentlig helse da eier Stefan Hauptig er anestesilege med erfaring fra offentlig og privat virksomhet i Sverige og Norge. Vårt personell er håndplukket for å sikre flinke kollegaer som er hyggelige med pasienter og kollegaer. Narkose drives alltid i henhold til Norsk Standard for Anestesi. Vi kan levere narkose på eksisterende klinikker eller ta med eget narkoseutstyr til hvilken som helst klinikk.

Dersom du ønsker å få mer informasjon eller spørre om noe som er relatert til narkose er det fint dersom du leser videre i våre artikler om narkose, melder deg på vårt nyhetsbrev eller tar kontakt med oss.

M V H Stefan Hauptig