Anestesispesialisten.no

En meget kompakt kompetanseorganisasjon

Anestesispesialisten.no sin ledelse har mangeårig erfaring av klinisk narkosevirksomhet og setter dine krav på forutsigbarhet og pasientsikkerhet fremst. Vi vet at du ønsker å ivareta dine pasienter på en god måte og hjelper deg med det.

OM OSS

Vi har erfaring med narkose på private og offentlige tannklinikker, kirurgiske klinikker og offentlige sykehus siden 2007. Anestesispesialisten.no drives av narkosepersonell og vår oppgave er å til enhver tid levere narkosetjenester til våre kundeklinikker, tilpasset til deres behov, for å ivareta pasientenes sikkerhet. 

Tradisjonelt samarbeider vi med private tannklinikker, men i senere år også på mindre klinikker som driver med øyeoperasjoner, ortopedi, urologi og IVF-behandlinger samt på offentlige tannklinikker og sykehus.

Vi har omfattende erfaring av prosjektering, oppstart, drift og en gjennomgående stor forståelse for privat og offentlig helse da eier Stefan Hauptig er anestesilege med erfaring fra offentlig og privat virksomhet i Sverige og Norge.

Vårt personell er håndplukket for å sikre kompetent og hyggelig anestesipersonell. Vi har en egenutviklet IKT-løsning som sikrer at booking og kanselleringer er ryddige. Narkose drives alltid i henhold til Norsk Standard for Anestesi enten på faste narkoserigger på klinikkene eller med en av våre mobile narkoserigger.

Dersom du ønsker å arbeide med meget takknemlige pasienter samt flotte, hyggelige og kompetente anestesikollegaer er det bare å ta kontakt.

Vi er en trygg og godt strukturert samarbeidspartner for klinikker med alle spesialiteter og størrelser.

Referanser

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut justo tortor, vehicula et lorem vitae, tincidunt eleifend est. Proin efficitur tincidunt arcu. Duis sit amet euismod odio.

John DoeCEO

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut justo tortor, vehicula et lorem vitae, tincidunt eleifend est. Proin efficitur tincidunt arcu. Duis sit amet euismod odio.

Star DoeCFO

I'm wondering why I never contacted these guys sooner! Seriously, they all have commendable talent in their respective fields and knocked my concept out of the ballpark. Thanks for an amazing experience!

JackProject Supervisor

By far the best team I've ever worked with. They truly understood the look I was going for and completely nailed it! I would highly recommend them as a company, you simply just won't find any better team!

GrahamSome company

Artikler

Artikler

Sedasjon ved egguttak i IVF-behandling

Kvinner som skal gjennomgå IVF behandling ( in Vitro Fertilisering ) eller donere egg må høste egg fra sine eggstokker. Enkelte ganger ønsker de sedasjon. Anestesispesialisten.no samarbeider med en av de…
Artikler

Premedikasjon for pasienter med sprøyteskrekk

For pasienter med sprøyteskrekk kan det være fint med premedikasjon med beroligende medisiner. For noen gjør det at de orker å få satt sprøyte som vanlig, og for de som…
Artikler

Hvordan sikres pasientens sikkerhet under narkose ved små klinikker?

Det er forskjell på å gi narkose ved mindre frittstående klinikker versus ved offentlige eller private større sykehus. Ved små klinikker er det mindre utstyr og mindre personell, og det…