Anestesispesialisten.no

En trygg samarbeidspartner

Anestesispesialisten.no har lang erfaring av narkose hos barn og voksne på tannklinikker i privat og offentlig regi. Vi kan hjelpe med alt innenfor anestesi.

OM OSS

Vi har erfaring med narkose på private og offentlige tannklinikker siden 2007. Anestesispesialisten.no drives av narkosepersonell og vår oppgave er å til enhver tid levere narkosetjenester til våre kundeklinikker, tilpasset til deres behov, for å ivareta pasientenes sikkerhet.

Tradisjonelt samarbeider vi med private tannklinikker, med pasienter med tannlegeskrekk og andre utfordringer, men i senere år også på mindre klinikker som driver med øyeoperasjoner, ortopedi, urologi og IVF-behandlinger samt på offentlige tannklinikker. 

Vi har omfattende erfaring av drift og en gjennomgående stor forståelse for privat og offentlig helse da eier Stefan Hauptig er anestesilege med erfaring fra offentlig og privat virksomhet i Sverige og Norge.

Vårt personell er håndplukket for å sikre kompetent og hyggelig anestesipersonell. Vi har en egenutviklet IKT-løsning som sikrer at booking og kanselleringer er ryddige. Narkose drives alltid i henhold til Norsk Standard for Anestesi enten på faste narkoserigger på klinikkene eller med en av våre mobile narkoserigger.

Dersom du ønsker å arbeide med meget takknemlige pasienter samt flotte, hyggelige og kompetente anestesikollegaer er det bare å ta kontakt.

Vi er en trygg og godt strukturert samarbeidspartner for deg.

Referanser

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut justo tortor, vehicula et lorem vitae, tincidunt eleifend est. Proin efficitur tincidunt arcu. Duis sit amet euismod odio.

John DoeCEO

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut justo tortor, vehicula et lorem vitae, tincidunt eleifend est. Proin efficitur tincidunt arcu. Duis sit amet euismod odio.

Star DoeCFO

I'm wondering why I never contacted these guys sooner! Seriously, they all have commendable talent in their respective fields and knocked my concept out of the ballpark. Thanks for an amazing experience!

JackProject Supervisor

By far the best team I've ever worked with. They truly understood the look I was going for and completely nailed it! I would highly recommend them as a company, you simply just won't find any better team!

GrahamSome company

Artikler

Artikler

Prosjektering av narkosevirksomhet for klinikker

Når en klinikk ønsker å kunne tilby narkose til sine pasienter, er det en del vurderinger og planlegging som må til før det kan realiseres. Anestesispesialisten.no bistår i prosjektering av…
Artikler

Narkose ved omfattende tannbehandling

Benyttes narkose kun ved spesifikke inngrep? Mange pasienter og til dels tannleger tror at narkose benyttes ved spesifikke inngrep, som for eksempel kjevekirurgi og transplantasjoner. Dette stemmer kun delvis. Bruken…
Artikler

Kostnader ved narkosebehandling

Når man skal benytte seg av ekstern anestesikompetanse- og utstyr, er det ulike faktorer som er kostnadsdrivende. Narkosepasienter krever en del mer ressurser enn pasienter som ikke skal behandles i…