Anestesispesialisten.no

Setter pasientens sikkerhet i førersetet

Anestesispesialisten.no bruker trygg og erfaren personell som kan møte alle pasienter på en sikker og kompetent måte. Vi samarbeider med flinke behandlere for å hjelpe deg. Ta kontakt med en klinikk vi samarbeider med eller direkte med oss for veiledning dersom du trenger hjelp med narkose for å få løst dine helseutfordringer.

OM OSS

Vi drives av narkosepersonell og vår oppgave er å til enhver tid levere narkosetjenester til våre kundeklinikker sine pasienter som er tilpasset deres behov på en måte som ivaretar vårt personell sin trivsel. Tradisjonelt har vi levert narkose på private tannklinikker, til pasienter med tannlegeskrekk og andre utfordringer. I senere år også på andre type klinikker som driver med øyeoperasjoner, ortopedi, urologi og IVF behandlinger samt på offentlige tannklinikker.

Vår eier Stefan Hauptig er anestesilege med erfaring fra offentlig og privat virksomhet i Sverige og Norge og har lang erfaring med trygg og forutsigbar drift av narkose innenfor dagkirurgisk og sykehus basert kirurgi og tannbehandling.

Vårt personell er håndplukket for å sikre flinke kollegaer som er hyggelige med pasienter og gode kollegaer å ha i team.

Narkose drives alltid i henhold til Norsk Standard for Anestesi enten på faste narkoserigger på klinikkene eller med en av våre mobile narkoserigger som vi kan ta med oss til hvilken klinikk som helst.

Dersom du ønsker å få narkose av flinke folk som er vante til å arbeide under varierte fohold på mange ulike klinikker er det bare å ta kontakt med en av våre samarbeidende klinikker, eller med oss direkte dersom din kirurg, tannlege eller annen behandler ikke har narkosetilbud til deg fra før av.

Artikler

Referanser

God pasientsikkerhet og kvalitet i behandlingen av pasienter i narkose

Jeg heter Anders Aasheim, er anestesisykepleier, og har jobbet for Anestesisspesialisten.no siden starten.Jeg jobber i hovedsak som anestesisykepleier ved Oslo Universitetssykehus Rikshospitalet, men har i mange år gjort oppdrag for Anestesispesialisten.no.Anestesispesialisten.no har…
Referanser

Veldrevet og godt organisert med høy kvalitet og sikkerhet

–  Sigrun Hallberg har arbeidet som anestesisykepleiervikar hos Aneste i 5 år. Jeg stortrives med de forskjellige oppdrag som blir tildelt , interessante arbeidsoppgaver med en trygg pasient i fokus. Over alt…
Artikler

Narkose ved omfattende tannbehandling

Benyttes narkose kun ved spesifikke inngrep? Mange pasienter og til dels tannleger tror at narkose benyttes ved spesifikke inngrep, som for eksempel kjevekirurgi og transplantasjoner. Dette stemmer kun delvis. Bruken…